Piirtelin vihdoinkin alustavan matkareitin. Suunnitelma ei ole kiveen hakattu, varmaa on että haluaisimme kierrellä reilun viikon pohjoisemmassa ja loppuajan etelässä Tamil Nadun (itärannikko) ja Keralan (länsirannikko) maakunnissa. Paluumatkalla ylös Mumbaihin pysähdymme varmaankin pariksi yöksi Goassa. Tätä ennen olisi tarkoitus viipyä pidempään alempana Keralassa ja tutustua sieltä käsin Munnarin vuoristoon teeviljelmineen.

Kolkata ei ole mikään välttämätön nähtävyys meille, mutta tarpeen vaatiessa jatkamme Varanasista Kolkataan ja sieltä mahdollisesti lentäen suoraan etelään. Toinen vaihtoehto on palata kierroksen jälkeen Delhiin ja ottaa Delhistä lento etelään (Chennai tai Bangalore).

Kotisohvalta käsin on yllättävän hankala miettiä junayhteyksiä, joten otamme tarkemmin selvää vaihtoehdoista Delhissä. Ensimmäinen junamatka Delhistä Agraan on vain parituntinen pyräys, joten siinä saa tuntumaa raidematkailuun Intiassa. Tämän jälkeen on varmasti helpompi päättää minne suunnata seuraavaksi.