Eilen aamulla herasimme Pushkarissa pilviseen saahan, eika aikaakaan kun taivas pimeni punertavan harmaaksi. Hiekkamyrsky nousi vuorten takaa aavikolta akkiseltaan ja sita seurasi reilun tunnin rankkasade, joka muutti kadut mutavelliksi. Tie "kaupunkiin" peittyi veden alle, joten jaimme odottelemaan saan selkeamista hotellille.

Iltapaivalla aurinko taas helli meita ja kiertelimme Pushkarin lannantuoksuisia kujia vasyksiin asti. Soimme lounasta Lounarin suosittelemassa Raju Terracessa ja ruoka oli todella hyvaa eika verottanut kukkaroa kuin naurettavat 200 rupiaa eli reilut kolme euroa (3 ruokalajia, juomat ja kolmea eri leipaa kahdelle). Halvin chabati maksaa 5 rupiaa!!

Pienena kuriositeettina mainittakoon, etta Pushkarissa ei tarjoilla ollenkaan alkoholia ja ruoka on vegaania. Myoskin julkiset tunteenosoitukset tulee pitaa minimissa pyhassa Pushkarissa.

Alkuillasta kaupungin ylle nousi taas uhkaavia pilvia ja vuorossa oli toinen hiekkamyrsky vuorokauden sisaan. Talla kertaa vetta tuli niin paljon, etta tie kaupunkiin oli todella poikki. Jaimme lepailemaan hotellille.