Vuokrasimme tanaan vihdoinkin skootterit, mika osoittautui erinomaiseksi tavaksi tutustua Palolemin syrjaisempiin rantoihin ja kujiin. Harmittaa vaan, ettemme vuokranneet menopeleja jo aiemmin! Loysimme Palolemistakin ihanan idyllisia pikkupoukamia bambumajoineen ja soimme lounasta keskella metsaa ekohenkisessa bamburesortissa. Kaikkea idyllia ei siis ole onnistuttu hukuttamaan vanerin ja sinisen pressukankaan alle.

Pikkuteiden varsilta loytyi myos useita varteenotettavia majoitusvaihtoehtoja hyvan matkan paassa rannan kaoottisesta "arkkitehtuurista". Skootteri on nappara ja halpa menopeli pienemmissa kohteissa, kaupungeissa liikenne on ainakin meille aivan liian kaoottista omatoimiseen ajelemiseen.

Uusi lempivalipalani on muuten herkullinen Masala Papat - raikasta pieneksi hienonnettua salaattia rapean maissileivan paalla, nam! Tassa vaiheessa reissua uskaltaa jo maistella tuoreita salaattejakin ja elimisto suorastaan vaatii niita kymmenien curryjen jalkeen. Vatsa ei ole tosiaan vaivannut kumpaakaan pienta aamuista kouristelua lukuun ottamatta. Paras koputtaa puuta, etta hyva tuuri jatkuisi kaksi viimeista vuorokautta Intian herkkuruokia nauttiessa. Olisi aika ikava istua paluumatka lentokoneen vessassa ...