Taalla sita nyt sitten ollaan Etela-Intiassa Tamil Nadun maakunnassa. Meinasin pakahtua, kun nain vihdoinkin turkoosina hohtavan Bengalinlahden loputtoman rantaviivan lentokoneen ikkunasta. Lensimme siis aamulla Kolkatasta Chennaihin. Jatimme suosiolla Chennain valiin ja suuntasimme prepaid-taksilla 50 km paahan Chennaista etelaan uneliaaseen kalastajakylaan Mahabalipuramiin. Taksi kentalta hotellin eteen 760 rs eli noin 12 euroa. Paikallisbussi olisi tosin ollut muutaman kympin, mutta edelleen tama kasittamaton kuumuus verottaa hieman seikkailunhalua.

Majoittauduimme Lounarissa hyvat arvostelut saaneeseen Siva Guest Houseen, joka talla kertaa oli sita mita matkaraamattu lupasi. Hinnat tosin ovat 30-50% kalliimpia paikassa kuin paikassa - lieneeko Lonely Planet extraa? Ei kannattaisi kehua liikaa ... Kokeilemme talla kertaa ei-ilmastoitua huonetta. Taalla alhaalla on hieman vahemman lampoa ja merelta tuntuu tuulevat kevyesti. Kosteusprosentti tosin tekee ilmasta melko nihkean.

Mahabalipuram on aika lailla lankkareille tehtailtu lungi mesta eika taalla ole paria temppelia lukuun ottamatta varsinaisesti mitaan erityista. Pari katua koostuu lahinna budjettihotelleista, ravintoloista ja turistikaupoista. Nautimme kuitenkin rannasta ja paikan rauhallisuudesta. Chillaamme taalla varmaankin 3-4 yota hyvasta ruoasta ja meren aalloista nauttien.