Kolmas aamu Mahabalipuramissa. Jatkamme matkaa tanaan Pondicherryyn parin tunnin bussimatkan paahan. Nain sesongin ulkopuolella Mahabalipuram on vahan turhankin hiljainen. Ravintoloissa olemme syoneet  lahes itseksemme ja kaikki kauppiat tuntevat meidat jo nimelta.

Shoppailu on ollut aika antoisaa taalla niin hintatason kuin valikoimiensakin puolesta. Harmi vaan, etta rinkka alkaa olla taynna. Lahempana kotiinlahtoa ostamme varmaankin kolmannen laukun tuliaisille, mutta nyt sita olisi viela liian aikaista raahata mukana. Jotain on kuitenkin tullut jo osteltua, koska valikoima on hyvin erilainen eri kylissa ja kaupungeissa.

Mahabalipuramissa on ihania kivipatsaita ja paikka onkin kuuluisa kallioon hakatuista elefanteistaan ja kivenhakkuuperinteestaan. Muutama pieni Buddha-aiheinen kivenmurikka eksyi rinkkaan ja nekin painavat riivatusti!

Kuumuus alkaa todella olla sietamatonta ja verottaa aika lailla voimia. Taallakaan emme ole uskaltautuneet uimaan hurjaan aallokkoon ja hiekkaisaan veteen, eika tama varsinaisesti mikaan rantakohde olekaan. Bikineissa esiintyminen saattaisi herattaa myos turhaa uteliaisuutta paikallisissa poikamiehissa ;)

Poikkeamme Pondicherryyn luultavasti vain kahdeksi yoksi ja yritamme paasta Keralaan maanantaina. Toivottavasti siella paasemme uimaan vihdoinkin!