Yo oli nihkea ja levoton lahes homeisessa bambumajassa. Hamahakkien ja torakoiden lisaksi ummehtuneen kosteassa kylpyhuoneessa majaili suurin koskaan nakemani etana. Kohtaaminen herra etanan kanssa sinetoi paatokseni luopua bambumajan eksotiikasta heti aamun sarastaessa. Ihan kiva ja eksoottinen kokemus, mutta kunnon younet paihittaa seikkailunhalun ainakin omalta osaltani.


Elettya elamaa ala Kerala Bambuu House. (toi ei ole Herra etana vaan sen pienempi serkku ...)


Tuuli vasyneena aamun sarastaessa. Kerala Bambuu House.

Aamuauringon poltteessa bambumiljoo naytti taas eksoottisen idylliselta, mutta huoneilman nuuhkaisu vahvisti paatoksemme siirtya astetta tasokkaampaan majoitukseen. Paria huonetta katsottuamme paadyimme lahes luksukselta tuntuvaan Hotel Hill View:n. Hinta on nelinkertainen bambumajaan verrattuna, mutta silti edullinen 1600rs (25 eur/yo) nain sesongin ulkopuolella. Valtavan kokoisessa huoneessamme on ilmastoinnin lisaksi tv, jaakaappi ja jarkyttavan suuri kylpyhuone kylpyammeineen! Ikiomalta terassiltamme on myos nakyma merelle.
Lue lisaa: Hotel Hill View ja Varkala

Paivaohjelmaamme on kahden huonosti nukutun yon jalkeen (juna ja bambumaja) kuulunut hieman rannalla makoilua ja ansaitut nokkaunet luksushuoneessamme. Ensimmainen nayttaytyminen ja kastautuminen bikineissa tasan kolme viikkoa Intian maankamaralle astuttuamme - mahtavaa! Huomenna jatkamme autuasta joutenoloa taalla Varkalassa Intian etala-karjessa.